Bericht versturen
Tel.:
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Van het de Machinesmateriaal van Shitan van de Jinzhoustad Co. Ltd.

Thuis ProductenPneumatische Borewell-Machine

18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid

18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid

 • 18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid
 • 18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid
18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jinzhou,China
Merknaam: Shitan
Modelnummer: ST-200
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: ST 200 Pneumatische boormachine Sleutelwoorden: Boorinstallatie voor waterputten, boorinstallatie, pneumatische boorinstallatie voor waterputten
Het opheffen kracht: 18MT Roterende Torsie: 5900
Hoge been beroerte: 1.35 meter. Boorrod length: 3M
Materiaal: Rubberen spoor Gewicht: 5.5 MT
Hoog licht:

pneumatische boorputboormachine

,

boorputboormachine pneumatisch

,

pneumatische waterboringsboormachine

Productbeschrijving:

Pneumatische boormachine


Inleiding

De pneumatische boorputmachine is een krachtige en efficiënte boorapparatuur die is ontworpen voor grootschalige waterputbooroperaties.met een band van rubber voor een gemakkelijke beweging en stabiliteit op verschillende terreinen.

Materiaal

Het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt bij de bouw van de pneumatische boremachine is een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig rubberen spoor.zelfs op ruwe en ongelijke oppervlakken.

Boring Hole Diameter

De pneumatische boormachine is geschikt voor het boren van gaten met een diameter van 105 mm tot 300 mm.van huishoudelijke waterputten tot industriële boringen.

Liftkracht

De pneumatische boringsmachine heeft een hefkracht van 18 MT, waardoor het een krachtige en betrouwbare machine is voor het boren van zelfs het zwaarste terrein.Het kan gemakkelijk zware lasten aan en werkt efficiënt onder hoge druk.

Hoge been beroerte

De Pneumatische Boorboormachine heeft een hoge beenslag van 1,35 meter, waardoor het diep kan boren en waterbronnen bereikt die anders moeilijk toegankelijk zijn.Deze eigenschap maakt het een voorkeur keuze voor het boren in afgelegen en uitdagende locaties.

Gewicht

De pneumatische boringsmachine heeft een gewicht van 5,5 MT, waardoor het een lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren apparaat is.het maken van een kosteneffectieve optie voor grootschalige boorprojecten.

Conclusies

De pneumatische boorputmachine is een betrouwbare en efficiënte boormachine die kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid combineert.,Het is de ideale keuze voor elk groot waterputboorproject.Investeer in de pneumatische boormachine en ervaar moeiteloze en efficiënte booroperaties als nooit tevoren!

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Pneumatische boringsmachine
 • Boringsstaafdiameter: 76 mm
 • Hoogste been slag: 1,35 meter
 • Verplaatsingssnelheid: 2,5 km/uur
 • Liftkracht: 18 MT
 • Snel opheffingssnelheid: 0-20 M/min.
 • Ondergrondse boorput
 • Grote waterputboringsapparatuur
 • Grote pneumatische boormachine voor waterboringen
 

Technische parameters:

Productnaam Pneumatische waterputboringsmachine
Materiaal Rubberen spoor
Hoge been beroerte 1.35 meter.
Boordiepte 100-200 meter
Roterende koppel 5900
Liftkracht 18 MT
Boringsstaafdiameter 76 mm
Bewegingssnelheid 2.5 km/uur
Snelle opheffingssnelheid 0-20 M/min
De lengte van de boorstaaf 3 M
Ondergrondse boorput

Een draagbare boormachine voor waterputten, ontworpen voor diep ondergrondse booringen, gemaakt met een duurzaam rubberen spoor voor gemakkelijke beweging en stabiliteit.

Draagbare waterputboringsmachine

Een compacte en veelzijdige pneumatische boorboormachine die 100-200 meter diep kan boren met een hoge slag van 1,35 meter.

 

Toepassingen:

Inleiding

De pneumatische waterputboormachine, ook wel bekend als de Shitan ST-200, is een revolutionair product dat is ontworpen voor efficiënt en duurzaam boren in afgelegen gebieden.Met zijn geavanceerde technologie en robuuste ontwerp, deze machine is perfect voor diep ondergrondse boorputten en wordt veel gebruikt voor verschillende toepassingen.

Merknaam: Shitan

De Pneumatic Water Well Borehole Machine wordt trots geproduceerd door Shitan, een toonaangevend bedrijf in de boorindustrie.Shitan is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten.

Modelnummer: ST-200

Het ST-200-model is een krachtige en veelzijdige machine die een breed scala aan booractiviteiten kan uitvoeren.het is geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen en kan gemakkelijk worden vervoerd naar afgelegen locaties.

Oorsprong: Jinzhou, China

De Pneumatic Water Well Borehole Machine wordt geproduceerd in Jinzhou, China, een bekende hub voor boorapparatuur.Jinzhou zorgt ervoor dat elke geproduceerde machine voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Boringsstaaflengte: 3 M

De ST-200 is uitgerust met een drie meter lange boorstaaf, die perfect is voor het boren van diep ondergrondse boringen.De staaf is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en is ontworpen om de strengheid van zwaar boorwerk te weerstaan.

Liftkracht: 18 MT

Met een hefkracht van 18 MT is de ST-200 in staat om door hard en rotsachtig terrein te boren.,Dit maakt het ideaal voor waterput boren.

Hoogste been slag: 1,35 meter

De pneumatische waterputboormachine heeft een hoge beenslag van 1,35 meter, waardoor efficiënt en nauwkeurig boren mogelijk is.omdat het de stabiliteit en nauwkeurigheid garandeert.

Boordiepte: 100-200 meter

De ST-200 is ontworpen voor het boren van boringen tot een diepte van 100-200 meter, waardoor het geschikt is voor een breed scala van toepassingen.Deze machine kan elke boor taak met gemak te behandelen.

Toepassingen en scenario's

De pneumatische waterputboringsmachine heeft een breed scala aan toepassingen en kan in verschillende scenario's worden gebruikt.

 • Waterput boren: de ST-200 is ideaal voor het boren van waterputten in afgelegen gebieden waar de toegang tot water beperkt is.industriële, of voor landbouwgebruik.
 • Geothermisch boren: De ST-200 is met zijn krachtige hefkracht en hoge been slag ook geschikt voor geothermisch boren.Het kan diep onder de grond komen en de warmte-energie uit de aarde halen voor verschillende toepassingen.
 • Exploratiebooringen: De ST-200 wordt veel gebruikt voor exploratiebooringen op zoek naar mineralen, olie of aardgas.Het duurzame ontwerp en het efficiënte boorproces maken het een betrouwbare keuze voor dergelijke projecten.
 • Infrastructuurontwikkeling: De pneumatische waterputboormachine wordt ook gebruikt voor infrastructuurontwikkelingsprojecten, waaronder de bouw van bruggen, wegen en gebouwen.Het vermogen om door verschillende soorten grond te boren, maakt het een veelzijdige keuze voor dergelijke projecten.

De ST-200 kan zowel in stedelijke als op het platteland worden gebruikt, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elk boorproject.waar de toegang tot zware machines beperkt is.

Conclusies

De Pneumatic Water Well Borehole Machine is een zeer efficiënte en duurzame boormachine, ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van verschillende industrieën.Deze machine is perfect voor diep ondergrondse boorgat boren en wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen en scenario'sHet compacte en draagbare ontwerp en de eenvoudige bediening maken het een waardevolle hulpmiddel voor elk boorproject, vooral in afgelegen gebieden.De ST-200 is de perfecte keuze..

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor Shitan Pneumatische boringsmachine ST-200

Merknaam: Shitan

Modelnummer: ST-200

Oorsprong: Jinzhou, China

Boring Hole Diameter: 105-300 mm

Rotatiekoppel: 5900

Productnaam: Pneumatische waterputboormachine

Snel opheffingssnelheid: 0-20 M/min.

Materiaal: rubberen spoor

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte boormachine voor waterputten?Onze grote pneumatische waterboorput boormachine is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en te bieden van hoge kwaliteit resultaten.

Bij Shitan begrijpen we dat elk project uniek is en aangepaste oplossingen vereist. Daarom bieden we aangepaste diensten voor onze Pneumatic Borewell Machine om aan uw specifieke eisen te voldoen.Met onze ruime ervaring en expertise in de industrie, zijn we ervan overtuigd dat we de beste resultaten kunnen leveren voor uw waterboringsbehoeften.

Onze pneumatische waterputboringsmachine is trots gemaakt in Jinzhou, China, met behulp van de hoogste kwaliteit materialen en geavanceerde technologie.met een diameter van 105-300 mm en een draaimoment van 5900, is onze machine in staat om verschillende boorprojecten met gemak en precisie aan te pakken.

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in elk boorproject, daarom is onze pneumatische boringsmachine uitgerust met een snelle hefsnelheid van 0-20 M/min,het efficiënt en tijdig afronden van uw project.

Het gebruik van rubberen spoormateriaal in onze machine zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor deze geschikt is voor verschillende terreinen en weersomstandigheden.Dit zorgt voor een langere levensduur en lagere onderhoudskosten voor onze gewaardeerde klanten.

Kies Shitan's Pneumatic Borewell Machine ST-200 voor uw volgende waterboring project en ervaren onze top-notch op maat gemaakte service.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending
Inhoud van het pakket
 • Pneumatische boormachine
 • Gebruiksaanwijzing
 • Garantie kaart
 • Gereedschappen en accessoires
Afmetingen van het pakket

Lange: 50 cm

Breedte: 50 cm

Hoogte: 100 cm

Gewicht

20 kg

Verzendopties

1- Standaard verzending: 5-7 werkdagen, gratis

2. Express verzending: 2-3 werkdagen, extra kosten vereist

Beperkingen voor de scheepvaart

Vanwege de grootte en het gewicht van de verpakking kan dit product alleen binnen de Verenigde Staten worden verzonden.

Verzendadres

Gelieve een geldig verzendadres te vermelden om de spoedige levering van uw pakket te garanderen.

Verzendbevestiging

Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met de volggegevens.

Aanvullende informatie

Als u vragen of bezwaren heeft over de verpakking en verzending van onze pneumatische boringsmachine, neem dan contact op met ons klantenservice team op support@pneumaticborewell.com.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • A: De merknaam van dit product is Shitan.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is ST-200.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
 • A: Dit product wordt gemaakt in Jinzhou, China.
 • V: Wat voor soort machine is een pneumatische boringsmachine?
 • A: Pneumatische boormachine is een soort boormachine.
 • V: Wat is de energiebron voor deze machine?
 • A: Deze machine wordt aangedreven door perslucht.
 • V: Is deze machine geschikt voor zowel nat als droog boren?
 • A: Ja, deze machine is geschikt voor zowel nat als droog boren.

 

18 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid 018 MT Lifting Force Boringhole Drilling Equipment 2,5 km/uur Bewegingssnelheid 1

Contactgegevens
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Contactpersoon: viola

Tel.: +8619931121685

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Xiaoshangdorp, Jinzhou-Stad, Hebei-provincie, China
Tel.:86--15511892512
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit De machine van de de Boringsinstallatie van de waterput Leverancier. © 2020 - 2024 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.