Bericht versturen
Tel.:
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Van het de Machinesmateriaal van Shitan van de Jinzhoustad Co. Ltd.

Thuis ProductenPneumatische Borewell-Machine

Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine

Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine

 • Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine
 • Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine
Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jinzhou,China
Merknaam: Shitan
Modelnummer: ST-200
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Pneumatische waterputboringsmachine Sleutelwoorden: Boorinstallatie voor waterputten, boorinstallatie, pneumatische boorinstallatie voor waterputten
Bewegende Snelheid: 2.5 km/uur Boorrod length: 3M
Hoge been beroerte: 1.35 meter. Het opheffen kracht: 18MT
Roterende Torsie: 5900 Gewicht: 5.5 MT
Hoog licht:

pneumatische luchtboringsboormachine

,

pneumatische grote boorputmachine

,

pneumatische boorboormachine

Productbeschrijving:

Overzicht van het product: Pneumatische boringsmachine

De pneumatische boorputmachine is een hoge-precisie boormachine die is ontworpen voor efficiënt en draagbaar waterboorgat boren.Het is een op een kruiper gemonteerde boormachine die gemakkelijk door verschillende terreinen kan manoeuvreren, waardoor het de perfecte keuze is voor het boren op afgelegen locaties.

Met een boorstaafdiameter van 76 mm is deze machine gemakkelijk in staat tot een diepte van 100-200 meter te boren.waardoor het geschikt is voor zowel onshore- als offshore-booroperaties.

De machine is uitgerust met een 3 meter lange boorstaaf, die voldoende lengte biedt voor diepboorwerk.het garanderen van duurzaamheid en slijtvastheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van de pneumatische boremachine is de indrukwekkende hefkracht van 18 ton.De machine is ook uitgerust met een pneumatisch systeem, waardoor een soepele en nauwkeurige booroperatie mogelijk is.

De pneumatische boringsmachine is een betrouwbare en veelzijdige waterboringsmachine.Het draagbare ontwerp en de hoge nauwkeurigheid van het boren maken het de beste keuze voor boorondernemers en waterputborers.

Belangrijkste kenmerken:
 • 76 mm diameter van de boorstaaf
 • Boordiepte 100-200 meter
 • 5.5 MT gewicht
 • 3 meter lange boorstaaf
 • 18 MT hefkracht
 • Boormachines op kruiper
 • Pneumatische boormachine voor waterboringen
 • Draagbare boormachines
 • Efficiënt boren
 • Hoogprecisieboren

Investeren in de pneumatische boormachine betekent investeren in een betrouwbare en efficiënte booroplossing.Het is de perfecte keuze voor waterboring..

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Pneumatische waterputboormachine
 • Liftkracht: 18 MT
 • Boordiepte: 100-200 meter
 • Snel opheffingssnelheid: 0-20 M/min.
 • Hoogste been slag: 1,35 meter
 • Grote waterputboringsapparatuur
 • Waterboringsmachine
 • Waterboringsmachine te koop
 

Technische parameters:

Productnaam Draagbare waterputboringsmachine
Type Krabbelboormachine
Boringsstaafdiameter 76 mm
Materiaal Rubberen spoor
Roterende koppel 5900 Nm
Bewegingssnelheid 2.5 km/uur
Boring Hole Diameter 105-300 mm
Snelle opheffingssnelheid 0-20 m/min
Boordiepte 100-200 meter
Gewicht 5.5 MT
Liftkracht 18 MT
Hoge been beroerte 1.35 meter.
Belangrijkste kenmerken Pneumatische boormachine, draagbare boormachine voor waterputten, op een kruiper gemonteerd voor gemakkelijke manoeuvrering
 

Toepassingen:

Merknaam: Shitan

Modelnummer: ST-200

Oorsprong: Jinzhou, China

De introductie van de pneumatische waterputboormachine

DeShitan ST-200is eengrote pneumatische waterboringsboormachineontworpen en vervaardigd inJinzhou, ChinaDit.van hoge kwaliteitenduurzaamDe machine is perfect voor het boren.boorputtenvoorwaterputtenIn een aantal landen is deefficiënt borencapaciteiten eneenvoudige bedieningDe ST-200 is een waardevolle aanvulling op elk boorproject.

Perfect voor een breed scala aan toepassingen

DeST-200 Pneumatische waterputboormachineis geschikt voor gebruik in verschillendetoepassingenenmilieuOf u nu gaat boren instedelijke gebieden,plattelandsgemeenschappen, of zelfsafgelegen plaatsenDeze machine kan alles aan.een hoge been slag van 1,35 metermogelijk maaktdiepboren, terwijl hetsnelle hefsnelheid van 0-20 meter per minuutzorgt voorsnel en efficiënt boorproces.

Efficiënt en arbeidsbesparend

DeST-200is ontworpen voor het borenwaterputtena.arbeidsbesparendentijdsbesparingHet is een proces.pneumatisch vermogenmogelijk maaktmoeiteloos borenDit bespaart niet alleen tijd, maarvermindert de kostende aanwerving van extra werknemers.

Hoogwaardig en duurzaam

DeShitan ST-200is gebouwd om te weerstaanmoeilijke booromstandighedenen iszeer duurzaamHet is...gewicht van 5,5 MTDe Commissie heeft de Commissie verzocht deeen lengte van de boorstaaf van 3 metermogelijk maaktdiep en nauwkeurig borenDeze machine is gemaakt vanhoogwaardige materialenenzorgvuldig vakmanschap, waarbij eenlange levensduurenbetrouwbare prestaties.

Ervaar de efficiëntie van de ST-200

Als je eenboorputboorapparatuurdat combineertefficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak, kijk niet verder dan deShitan ST-200 Pneumatische waterputboormachine. met zijnkwalitatief hoogwaardige bouwenkrachtige boorkapaciteitDeze machine is...perfect voor verschillende boorprojecten. Investeren in deST-200Degemak en efficiëntievan deze top-of-the-line boorapparatuur.

 

Aanpassing:

Pneumatische boormachine - Op maat gemaakte diensten

Merknaam: Shitan

Modelnummer: ST-200

Oorsprong: Jinzhou, China

Boringsstaaflengte: 3 M

Boordiepte: 100-200 meter

Snel opheffingssnelheid: 0-20 M/min.

Gewicht: 5,5 ton

Rotatiekoppel: 5900

Zoekt u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw boorput?Onze uitstekende apparatuur is ontworpen om kwalitatief hoogwaardige en nauwkeurige resultaten te leveren, waardoor het de perfecte keuze is voor elk boorproject.

Bij Shitan begrijpen we dat elk project uniek is en een aangepaste aanpak vereist.Ons team van experts zal nauw samenwerken met u om uw specifieke vereisten te begrijpen en een oplossing te bieden die aan uw behoeften voldoet..

Ongeacht de grootte of de complexiteit van uw project, is onze boorputtequipment uitgerust om het gemakkelijk te behandelen.onze machine zorgt voor een efficiënte en tijdige voltooiing van uw project.

Onze boorgatenboorapparatuur is ook ontworpen voor gemakkelijk transport, met een gewicht van slechts 5,5 MT. Dit maakt het een veelzijdige en handige keuze voor elke boorgate.

Met onze pneumatische boremachine kunt u elke keer topprestaties en uitzonderlijke resultaten verwachten.Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze op maat gemaakte diensten en hoe we u kunnen helpen uw boringsdoelen te bereiken.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De pneumatische boringsmachine is zorgvuldig verpakt en verzonden om de veilige levering en bescherming van het product te garanderen.

Verpakking

De pneumatische boringsmachine is verpakt in een stevige houten kist om te beschermen tegen eventuele schade tijdens het vervoer.

Vervoer

We bieden wereldwijde verzending voor de Pneumatic Borewell Machine. Ons ervaren logistieke team zal zorgen voor tijdige en veilige levering van het product naar uw gewenste locatie.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • A: De merknaam van dit product is Shitan.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is ST-200.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
 • A: Dit product wordt gemaakt in Jinzhou, China.
 • V: Wat is de energiebron van dit product?
 • A: De energiebron van dit product is pneumatisch.
 • V: Wat is de maximale boordiepte van dit product?
 • A: De maximale boorddiepte van dit product is 200 meter.

 

Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine 0Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine 1Metode luchtcompressor Pneumatische waterputboormachine 2

Contactgegevens
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Contactpersoon: viola

Tel.: +8619931121685

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Xiaoshangdorp, Jinzhou-Stad, Hebei-provincie, China
Tel.:86--15511892512
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit De machine van de de Boringsinstallatie van de waterput Leverancier. © 2020 - 2024 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.