Bericht versturen
Tel.:
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Van het de Machinesmateriaal van Shitan van de Jinzhoustad Co. Ltd.

Thuis ProductenPneumatische Borewell-Machine

Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter

Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter

 • Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter
 • Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter
Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jinzhou,China
Merknaam: Shitan
Modelnummer: ST-200
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: ST 200 Pneumatische boormachine Sleutelwoorden: Boorinstallatie voor waterputten, boorinstallatie, pneumatische boorinstallatie voor waterputten
Boorgatendiameter: 105 tot 300 mm Boordiepte: 100 tot 200 meter
Boorrod diameter: 76 mm Boorrod length: 3M
Het opheffen kracht: 18MT Materiaal: Rubberen spoor
Hoog licht:

boorputboormachine pneumatisch

,

pneumatische boorputrig machine

,

pneumatische boormachine

Productbeschrijving:

Productoverzicht: Pneumatische waterputboringsmachine

De pneumatische boormachine voor waterputten is een zeer efficiënte en eenvoudig te bedienen boormachine die is ontworpen voor het boren van waterputten.Deze krachtige machine is speciaal ontworpen om gaten te boren in verschillende bodemomstandigheden, waardoor het een veelzijdig en essentieel hulpmiddel is voor elk waterputboorproject.

Productnaam: Pneumatische waterputboormachine

De naam van dit product, Pneumatic Water Well Borehole Machine, benadrukt het gebruik van pneumatische kracht voor het boren in de grond.Deze eigenschap maakt het een betrouwbare en krachtige machine voor het boren van gaten in verschillende soorten grond, met inbegrip van klei, zand of steen.

Waterboringsmachine

Deze machine is voornamelijk ontworpen voor het boren van waterboringen, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elk waterboringsproject.het kan gemakkelijk door verschillende bodemomstandigheden boren om de grondwaterbron te bereiken.

Boorapparaat voor waterput

De pneumatische waterputboormachine kan ook een waterputboormachine worden genoemd, omdat het een compleet en zelfstandig boorstelsel is.Deze machine is uitgerust met alle benodigde componenten voor het boren, met inbegrip van de boorkop, boorbuizen en een pneumatische energiebron.

Pneumatische boormachine

Het gebruik van pneumatische kracht in deze machine maakt het efficiënter en krachtiger in vergelijking met traditionele waterputboringsmachines.het kan gaten boren met een diameter van 105-300mm, waardoor het geschikt is voor verschillende groottes waterputten.

Hoge efficiëntie

De pneumatische waterputboormachine is ontworpen voor een hoge efficiëntie, met een snelheid van 2,5 km/uur.Het maakt het een ideale keuze voor tijdgevoelige waterboringsprojecten..

Eenvoudige werking

Deze boormachine is ontworpen voor een gemakkelijke bediening, waardoor zij geschikt is voor zowel ervaren als beginnende gebruikers.een betere controle en stabiliteit van de exploitanten tijdens het boorprocesBovendien maakt de hefkracht van 18 MT het makkelijker om de machine op te tillen en naar verschillende boorlocaties te verplaatsen.

Tot slot is de pneumatische waterputboormachine een krachtige en efficiënte boormachine die is ontworpen voor waterputbooringen.Het is een essentieel hulpmiddel voor elk waterputboorproject..

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Pneumatische boringsmachine
 • Snel opheffingssnelheid: 0-20 M/min.
 • Liftkracht: 18 MT
 • Boordiepte: 100-200 meter
 • Boringsstaaflengte: 3 M
 • Boringsstaafdiameter: 76 mm
 • Waterboringsmachine
 • Grote waterputboringsapparatuur
 • Ondergrondse boorput
 

Technische parameters:

Productnaam Pneumatische waterputboringsmachine
Productsoort Crawler gemonteerde boormachine/pneumatische boormachine/draagbare waterputboormachine
Liftkracht 18 MT
Boringsstaafdiameter 76 mm
Gewicht 5.5 MT
Roterende koppel 5900
Hoge been beroerte 1.35 meter.
De lengte van de boorstaaf 3 M
Materiaal Rubberen spoor
Bewegingssnelheid 2.5 km/uur
Boordiepte 100-200 meter
 

Toepassingen:

Pneumatische boormachine - Shitan ST-200
Inleiding

De Pneumatic Borewell Machine, ook wel bekend als de Shitan ST-200, is een grote pneumatische waterboringsboormachine die is ontworpen voor zware bouw- en mijnbouwprojecten.Met zijn krachtige mogelijkheden en efficiënte ontwerp, is het een populaire keuze geworden voor het boren van waterputten en geologische verkenning.

Merknaam: Shitan

Shitan is een toonaangevend merk in de bouwmachine industrie, bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten.ontworpen om aan de behoeften van verschillende boorprojecten te voldoen.

Modelnummer: ST-200

Het ST-200-model is de nieuwste versie van de pneumatische boringsmachine, uitgerust met geavanceerde technologie en verbeterde functies voor verbeterde prestaties.Het is een veelzijdige machine die geschikt is voor een breed scala van boorwerkzaamheden.

Oorsprong: Jinzhou, China

De pneumatische boringsmachine wordt met trots geproduceerd in Jinzhou, China, door een team van ervaren ingenieurs en technici.klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van dit product.

Boringsstaafdiameter: 76 mm

De machine is uitgerust met een boorstaaf van 76 mm, waardoor het gemakkelijk door verschillende soorten bodem- en rotsformaties kan worden geboord.Deze diameter is geschikt voor de meeste waterputboringen en geologische verkenningsprojecten.

Boordiepte: 100-200 meter

De Pneumatic Borewell Machine heeft een boordiepte van 100-200 meter, waardoor het een ideale keuze is voor het boren van diepe waterputten en geologische onderzoeken.Deze diepte wordt bereikt met behulp van zijn krachtige boormechanisme en hoge been slag.

Hoogste been slag: 1,35 meter

De machine heeft een hoge been slag van 1,35 meter, wat betekent dat het gemakkelijk kan boren door middel van diepe lagen van de bodem en gesteente.vermindering van de totale projecttijd en -kosten.

Liftkracht: 18 MT

De pneumatische boringsmachine heeft een hefkracht van 18 MT, waardoor het zware ladingen gemakkelijk kan tillen en verplaatsen.Deze functie is vooral nuttig bij mijnbouw- en bouwprojecten waarbij zwaar materieel naar verschillende locaties moet worden vervoerd.

Verplaatsingssnelheid: 2,5 km/uur

De machine heeft een snelheid van 2,5 km/u, waardoor het een snelle en efficiënte keuze is voor grootschalige projecten.Het kan makkelijk door ruwe terreinen manoeuvreren en afgelegen boorlocaties bereiken..

Toepassingen

De pneumatische boringsmachine is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

 • Waterput boren - De machine is in staat diepwaterputten te boren in een breed scala aan bodem- en rotsformaties, waardoor een stabiele en betrouwbare waterbron wordt geboden.
 • Geologische verkenning - Met zijn geavanceerde boormechanisme kan de machine worden gebruikt voor geologische enquêtes en minerale verkenning.
 • Bouwprojecten - Het is een ideale keuze voor bouwprojecten waarbij diepgaande funderingswerkzaamheden vereist zijn, zoals het bouwen van bruggen, snelwegen en hoge gebouwen.
 • Mijnbouw - De krachtige hefkracht en de snelheid waarmee de machine beweegt maken haar geschikt voor gebruik in mijnbouwprojecten, waar ze kan worden gebruikt om zware apparatuur en materialen te vervoeren.
Voordelen

De pneumatische boringsmachine biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Hoge efficiëntie - Met zijn geavanceerde technologie en krachtige mogelijkheden kan de machine booractiviteiten snel en efficiënt uitvoeren, waardoor tijd en kosten voor het project worden bespaard.
 • Versatiliteit - De machine kan voor verschillende booractiviteiten worden gebruikt, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende soorten projecten.
 • Gemakkelijk te bedienen - De machine is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, waardoor de gebruikers het gemakkelijk kunnen leren en gebruiken.
 • Duurzaam - De machine is gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, waardoor de duurzaamheid en levensduur ervan worden gewaarborgd.
 • Veilig - Met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken biedt de machine een veilige werkomgeving voor de gebruikers.
Conclusies

De pneumatische boringsmachine - Shitan ST-200 is een betrouwbare en efficiënte keuze voor grootschalige bouw-, mijnbouw- en boorprojecten.en veelzijdige toepassingenVertrouw op Shitan's merk en kies de ST-200 voor je volgende boorproject.

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor Shitan ST-200 Pneumatische waterputboormachine
Merknaam: Shitan
Modelnummer: ST-200
Oorsprong: Jinzhou, China
Productnaam: Pneumatische waterputboringsmachine
Boring Hole Diameter: 105-300 mm
Rotatiekoppel: 5900
Boringsstaafdiameter: 76 mm
Hoogste been slag: 1,35 meter

Onze pneumatische waterputboormachine, model ST-200, is een zeer efficiënte en betrouwbare boormachine die is ontworpen voor het boren van waterputten.het is geschikt voor verschillende soorten bodem- en rotsformaties.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze machine is het krachtige draaimoment van 5900, dat zorgt voor een soepel en snel boorproces.Terwijl de hoge been slag van 1.35 meter is de nodige diepte voor het bouwen van waterputten.

Als toonaangevende fabrikant in Jinzhou, China, begrijpen we het belang van maatwerk om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.We bieden een scala aan aanpassingsopties voor onze pneumatische waterput boremachine, met inbegrip van:

 • Aanpassing van de diameter van het boorgat aan uw specifieke projectvereisten
 • Aanpassing van het draaimoment en de diameter van de boorstaaf voor verschillende bodem- en rotsformaties
 • Het toevoegen van aanvullende functies zoals hoge been slag en automatische boor systeem

Onze pneumatische waterputboringsmachine, ook wel bekend als een draagbare waterputboringsmachine, is de perfecte keuze voor uw waterputboringsprojecten.en aanpasbare optiesHet is de ideale boorinstallatie voor de bouw van waterputten.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van een pneumatische boormachine

Onze pneumatische boringsmachine is in een stevige houten kist geleverd om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.De machine is zorgvuldig verpakt en bevestigd met schuimvulling om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Naast de machine bevat de kist ook alle benodigde toebehoren en componenten voor installatie en bediening.Een gedetailleerde gebruiksaanwijzing is eveneens inbegrepen om de gebruikers door het assemblageproces te begeleiden.

Onze verzendpartners zorgen voor de levering van de machine... en zorgen voor een tijdige en betrouwbare levering naar uw gewenste locatie.gereed voor installatie en gebruik.

Voor internationale bestellingen bieden wij verschillende verzendmogelijkheden aan die passen bij uw behoeften en budget. Ons team zal nauw samenwerken met u om de meest efficiënte en kosteneffectieve verzendmethode te regelen.

We verpakken en vervoeren onze pneumatische boringsmachine met veel zorg... om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomt en klaar voor gebruik.en we zijn toegewijd aan het leveren van onze producten met de hoogste kwaliteit en zorg.

 

Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • A: De merknaam van dit product is Shitan.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
 • A: Het modelnummer van dit product is ST-200.
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
 • A: Dit product wordt gemaakt in Jinzhou, China.
 • V: Wat is de energiebron voor deze machine?
 • A: Deze machine wordt aangedreven door perslucht.
 • V: Kan deze machine zowel voor horizontaal als voor verticaal boren worden gebruikt?
 • A: Ja, deze machine kan zowel voor horizontaal als voor verticaal boren worden gebruikt.
 • V: Komt deze machine met bijlagen?
 • A: Ja, deze machine wordt geleverd met verschillende toebehoren voor verschillende boorbehoeften.

 

Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter 0Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter 1Pneumatische boormachine 18 MT Lifting Force 5900 Rotationel koppel Diepte 200 meter 2

Contactgegevens
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Contactpersoon: viola

Tel.: +8619931121685

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Xiaoshangdorp, Jinzhou-Stad, Hebei-provincie, China
Tel.:86--15511892512
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit De machine van de de Boringsinstallatie van de waterput Leverancier. © 2020 - 2024 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.