Bericht versturen
Tel.:
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Van het de Machinesmateriaal van Shitan van de Jinzhoustad Co. Ltd.

Thuis ProductenGeologische Boringsinstallatie

Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp

Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp

 • Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp
 • Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp
Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jinzhou ,China
Merknaam: Shitan
Certificering: ISO
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Customized quotation list
Verpakking Details: Houten doos
Levertijd: 7 days after prepayment
Betalingscondities: TT of Western Union
Levering vermogen: 1000 sets per month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: xy-1 Naam van het product: XY-1 geologisch boorplatform
Modderpomp: Eigen pomp of BW 160 modderpomp Kracht: Dieselmotor
Boorgatendiameter: 100 mm Het boren snelheid: 6 tot 9 meter per uur
Kleur: Op maat Boordiepte: 100 meter.
Hoog licht:

Geologisch boorapparaat voor dieselmotoren

,

Eigen pompgeologisch boorplatform

,

Geologisch boorapparaat op maat

Productbeschrijving:

DeXY-1 geologisch boorplatformis een uitzonderlijk stuk engineering ontworpen voor professionals in de geologie en mijnbouw.Deze robuuste en zeer efficiënte boormachine is ontworpen om een betrouwbare en effectieve oplossing te bieden voor kernmonsternemingDe belangrijkste kenmerken zijn een opmerkelijke boordiepte van maximaal100 meter., waardoor het een uitstekende keuze is voor een breed scala aan ondergrondse booractiviteiten.

Een van de kenmerken van de XY-1 Geological Drilling Rig is de hoge boorefficiëntie.6-9 meter per uurHet XY-1 model is ontworpen om de uptime te maximaliseren en de operationele kosten laag te houden.Allemaal met consistente en betrouwbare resultatenDeze eigenschap is vooral van cruciaal belang bij het werken in afgelegen of moeilijk terrein waar tijd en middelen van essentieel belang zijn.

Deze kernboormachine, bekend om haar precisie en kracht, wordt vaak aangeduid als eenGeologische boormachineHet is goed uitgerust om een verscheidenheid aan booractiviteiten met gemak te verrichten, dankzij zijn robuuste constructie en geavanceerde boortechnologie.of onderwateronderzoeken, de XY-1 Geological Drilling Rig is de machine van keuze voor professionals in de industrie die nauwkeurige kernmonsters en efficiënte boorkapaciteit nodig hebben.

De draagbaarheid is een ander belangrijk kenmerk van de XY-1.Draagbare boormachine voor mijnbouwHet platform biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit in transport en inzet. Het ontwerp houdt rekening met de behoefte aan mobiliteit in verschillende terreinen en afgelegen locaties.vervoerd, en ter plaatse opnieuw geassembleerd, zodat geologische teams hun booroperaties zonder grote logistieke uitdagingen naar de plaatsen kunnen brengen waar ze het meest nodig zijn.

Het modelnummer XY-1 staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.Kernboormachineis gebouwd om te kunnen weerstaan aan de harde omstandigheden die vaak worden ondervonden tijdens booroperaties.van droge woestijnen tot vochtige tropische bossen, met behoud van een hoge prestatie en bestand tegen slijtage door continu gebruik.De veerkracht is een cruciale factor voor bedrijven die een boorplatform willen die resultaten kan opleveren zonder frequente stilstand of onderhoudsproblemen.

De exploitanten van het XY-1 geologisch boorplatform zullen de gebruiksvriendelijke interface en het gemakkelijke beheer van het boorproces waarderen.met een vermogen van meer dan 10 W- Veiligheidsvoorzieningen zijn geïntegreerd in het ontwerp om zowel de bedieners als de machines te beschermen, zodat de booroperaties niet alleen efficiënt zijn, maar ook veilig zijn voor al het betrokken personeel.

De XY-1 Geological Drilling Rig is een topkeuze voor professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige, draagbare en duurzame booroplossing.in combinatie met zijn indrukwekkende snelheid en efficiëntieAls een veelzijdige en betrouwbare geologische boorputmachine onderscheidt de XY-1 zich als marktleider.gereed om de veeleisende uitdagingen van kernboor- en mijnbouwoperaties aan te gaan.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Geologisch boorplatform
 • Vermogen: Dieselmotor
 • Boordiepte: 100 meter
 • Kenmerk: Hoog boorefficiëntie
 • Modelnummer: XY-1
 • Sleutelwoorden: Exploratieboorplatform, Boorplatform voor geologisch ingenieurswerk, Boorplatform voor SPT-kern
 • Exploratieboorapparatuur
 • Kernboormachine
 • Geotechnisch onderzoeksrig
 

Technische parameters:

Technische parameter Beschrijving
Boordiepte 100 meter
Productnaam XY-1 geologisch boorplatform
Sleutelwoorden Exploratieboorplatform, boorplatform voor geologisch ingenieurswerk, boorplatform voor kernbooringen van SPT
Schimmelpomp Eigen pomp of BW 160 modderpomp
Kenmerken Hoge boorefficiëntie
Kracht Dieselmotor
Boringssnelheid 6 tot 9 meter per uur
Boring Hole Diameter 100 mm
Modelnummer XY-1
Kleur Op maat
 

Toepassingen:

De Shitan XY-1 Geological Drilling Rig, afkomstig uit Jinzhou, China, is een veelzijdig en draagbaar mijnbouwboorplatform dat een breed scala aan toepassingen en scenario's bedient.Met zijn ISO-certificering en de optie voor aanpassing in kleurHet compacte en robuuste ontwerp maakt het gemakkelijk te vervoeren naar afgelegen locaties.Dit maakt het een ideale keuze voor onderzoek in uitdagende terreinen..

Deze draagbare mijnbouwboormachine is bijzonder geschikt voor projecten waarbij een boorgatdiameter van 100 mm nodig is.of geotechnisch onderzoek, is het Shitan XY-1-rig ontworpen voor hoge prestaties en betrouwbaarheid. Het is uitgerust met een eigen pomp of de robuuste BW 160 modderpomp,het waarborgen van efficiënte boorwerkzaamheden onder verschillende geologische omstandigheden.

De Shitan XY-1 is niet alleen een praktische oplossing voor veldwerk, maar ook een kosteneffectieve keuze.het is gemakkelijk beschikbaar voor dringende projectenBovendien beschikt het merk over een indrukwekkend aanbod van 1000 sets per maand, waardoor zelfs grootschalige operaties zonder vertraging kunnen worden verwerkt.

Elke eenheid van de Shitan XY-1 geologische boorplatform is zorgvuldig verpakt in een houten doos om de veiligheid tijdens het transport te garanderen.Het aanbieden van het gemak om TT of Western Union te gebruiken, afhankelijk van de voorkeur van de klantDe prijs wordt aangeboden via een aangepaste offertelijst, waardoor transparante en op maat gemaakte prijzen kunnen worden vastgesteld op basis van de specifieke vereisten van elke klant.

De toepassingsmogelijkheden voor de draagbare mijnboormachine Shitan XY-1 zijn uiteenlopend, variërend van bouwplaatsonderzoeken tot academisch geologisch onderzoek.Het kan effectief worden gebruikt voor het boren van waterputten, het installeren van geothermische verwarmingssystemen en het uitvoeren van milieubeoordelingen.De draagbaarheid ervan is met name gunstig voor projecten in afgelegen of onontwikkelde gebieden waar traditionele boorapparatuur niet gemakkelijk kan worden ingezet.

Samengevat is de Shitan XY-1 Geological Drilling Rig een zeer aanpasbare en efficiënte booroplossing die geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen.aanpasbare opties, en een sterke after-sales ondersteuning maken het een verstandige keuze voor professionals in de mijnbouw-, bouw- en milieusector die op zoek zijn naar een betrouwbare en draagbare mijnboormachine.

 

Aanpassing:

Merknaam:Wat een klootzak.

Modelnummer:XY-1

Plaats van oorsprong:Jinzhou, China

Certificering:ISO

Minimale bestelhoeveelheid:1 set

Prijs:Gepersonaliseerde offertelijst

Verpakking:houten doos

Levertijd:7 dagen na vooruitbetaling

Betalingsvoorwaarden:TT of Western Union

Toeleveringskracht:1000 stuks per maand

Gebeurtenis:Hoge boorefficiëntie

Boringsgatdiameter:100 mm

Boordiepte:100 meter

Sleutelwoorden:Exploratieboorplatform, boorplatform voor geologisch ingenieurswerk, boorplatform voor kernbooringen van SPT

Kleur:Op maat

Productbeschrijving:Shitan XY-1is een top-notchKernboormachineontworpen voorEngineering Survey RigDeze machine is perfect voor het verkrijgen van bodemmonsters en het uitvoeren van Standard Penetration Tests (SPT).Engineering Survey Rigis aanpasbaar in kleur en biedt een hoge boorefficiëntie.

 

Ondersteuning en diensten:

Onze geologische boormachine wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om het hoogste niveau van prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.We bieden een verscheidenheid aan ondersteuningsopties op maat van uw behoeften, met inbegrip van:

Installatiehulp:Onze deskundige technici kunnen u door het installatieproces leiden en ervoor zorgen dat uw boorplatform correct is ingesteld voor een optimale werking.

OpleidingsdienstenWe bieden gedetailleerde training aan de operators om hen vertrouwd te maken met de functies en besturing van de boorplatform, zodat ze de apparatuur veilig en efficiënt kunnen gebruiken.

Onderhoudsondersteuning:We geven u advies over routinematige onderhoudsprocedures en -schema's om uw boormachine soepel te laten draaien.

Probleemoplossing:Als u problemen ondervindt, is ons speciale supportteam klaar om u te helpen bij het oplossen van problemen om problemen snel te diagnosticeren en op te lossen.

Onderdelen en reparaties:We leveren een volledig assortiment van originele onderdelen voor uw boorplatform, en in geval van een storing kunnen we reparaties of vervangende onderdelen leveren om de stilstand te minimaliseren.

Technische documentatie:U krijgt toegang tot uitgebreide technische documentatie, waaronder gebruiksaanwijzingen, onderhoudshandleidingen en schema's ter ondersteuning van het gebruik en onderhoud van uw boormachine.

Ondersteuning op afstand:Voor snelle hulp kunnen onze services op afstand onmiddellijke hulp bieden bij eventuele problemen, die vaak worden opgelost zonder dat een bezoek ter plaatse nodig is.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw boorplatform optimaal functioneert met minimale storingen.We zijn toegewijd aan het bieden van de ondersteuning en diensten die u nodig hebt om succesvolle booroperaties te bereiken.

 

Verpakking en verzending:

De geologische boormachine is zorgvuldig ingepakt met aandacht voor detail om de veiligheid en integriteit te garanderen bij aankomst.industriële houten kratten, ontworpen om de moeilijkheden van transport te weerstaan.De kist is versterkt met metalen riemen en gevulde met schokbestendige materialen om de delicate onderdelen van de boormachine te beschermen tegen botsingen en trillingen tijdens het vervoer.

Voordat de kist wordt verzegeld, voeren we een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat alle onderdelen zijn geregistreerd en in perfecte staat zijn.Gedroogdingsmiddelen worden erin geplaatst om vochtophoping tijdens het vervoer te voorkomen, waardoor de elektrische systemen mogelijk beschadigd kunnen worden.De verpakking wordt vervolgens verzegeld en geëtiketteerd met handhavingsaanwijzingen en de nodige verzenddocumenten om een soepel douaneverklaringsproces te vergemakkelijken.

Na verzending wordt de geologische boormachine verzonden via een betrouwbare vrachtdienst met een bewezen staat van dienst voor het verwerken van industriële apparatuur.en een trackingnummer wordt verstrekt zodat u de voortgang van uw levering kunt volgenOns klantenservice team is beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen met betrekking tot de verpakking en verzending van uw geologische boormachine.

 

Vragen:

V1: Wat is het merk en het modelnummer van het geologisch boorplatform?

A1:Het merk van de geologische boormachine is Shitan en het modelnummer is XY-1.

V2: Waar wordt het Shitan XY-1 geologisch boorplatform geproduceerd?

A2:De Shitan XY-1 geologische boormachine wordt geproduceerd in Jinzhou, China.

Q3: Komt de Shitan XY-1 geologische boormachine met een certificaat?

A3:Ja, de Shitan XY-1 geologische boormachine heeft een ISO-certificering.

V4: Wat is de minimale orderhoeveelheid voor het Shitan XY-1 geologisch boorplatform?

A4:De minimale bestelhoeveelheid voor de Shitan XY-1 Geologische Boring Rig is 1 set.

V5: Wat zijn de verpakkingsdetails voor de Shitan XY-1 geologische boormachine?

A5:De Shitan XY-1 geologische boormachine is verpakt in een houten doos om een veilige levering te garanderen.

V6: Hoe lang duurt het om de Shitan XY-1 Geologische Boormachine te leveren na vooruitbetaling?

A6:De levertijd voor de Shitan XY-1 Geologische Boorplatform is 7 dagen na vooruitbetaling.

V7: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de aankoop van het Shitan XY-1 geologisch boorplatform?

A7:De betalingsvoorwaarden voor de aankoop van het Shitan XY-1 geologisch boorplatform zijn TT (Telegraphic Transfer) of Western Union.

V8: Wat is de leveringscapaciteit van het Shitan XY-1 geologisch boorplatform?

A8:De leveringscapaciteit van de Shitan XY-1 geologische boormachine is 1000 stuks per maand.

V9: Hoe kan men een offerte krijgen voor de Shitan XY-1 geologische boorplatform?

A9:Om een aangepaste offertelijst voor de Shitan XY-1 Geological Drilling Rig te verkrijgen, neem dan contact op met ons verkoopteam met uw specifieke eisen.

Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 0Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 1Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 2Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 3Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 4Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 5Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 6Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 7Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 8Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 9Gecustomiseerde kleur XY-1 Geologisch boorplatform Dieselmotor met eigen pomp 10

Contactgegevens
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Contactpersoon: cathy

Tel.: 13343314303

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Xiaoshangdorp, Jinzhou-Stad, Hebei-provincie, China
Tel.:86--15511892512
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit De machine van de de Boringsinstallatie van de waterput Leverancier. © 2020 - 2024 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.