Tel.:
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment  CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Van het de Machinesmateriaal van Shitan van de Jinzhoustad Co. Ltd.

Thuis Nieuws

Kwesties die aandacht in het boren proces van de installatie van de kruippakjeboring vergen

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Ik ben een handelaar van Maleisië, kochten wij een GK200-de Boringsinstallatie van de Waterput 2 voordien jaar, goede kwaliteit, dure prijs!

—— David

De geologische de boringsinstallatie van ST300 die wij was maintenanced zeer goed vóór levering hebben gekocht.

—— M. Mustafa

Wij hebben twee Eenheden boringsinstallaties van Jinzhou-het Materiaalco. Ltd en de werken van Steenmechinery goed tot nu gekocht.

—— Bruce

Ik heb de Kruippakje Opgezette Boorinstallatie meer dan 3 jaar gekocht, zijn zij nog zeer goede kwaliteit. Uw producten en dienst zijn uitstekend. wij zullen meer orde volgende tijd verhogen!

—— Jaff

Bedrijf Nieuws
Kwesties die aandacht in het boren proces van de installatie van de kruippakjeboring vergen
Laatste bedrijfsnieuws over Kwesties die aandacht in het boren proces van de installatie van de kruippakjeboring vergen

1. Na het boren van structuur van het beetje van de kruippakjeboor, moet het hulpmiddel van de centrumboring op tijd worden vervangen. Ten eerste, moet de gatenbodem worden schoongemaakt, en dan is het residu bij de bodem van het gat geblazen schoon.

 

Nadat het beetje ophoudt roterend, wordt het boringshulpmiddel in de boringsinstallatie langzaam opgeheven. Wanneer de het opheffen kracht goed genoeg is om het boringshulpmiddel op te heffen, is het aangewezen.


2. Wanneer het boorbeetje van de installatie van de kruippakjeboring in het het boren proces wordt samengevat, is het ook noodzakelijk de opvolgendesituatie van het omhulsel zorgvuldig om waar te nemen, geschikt begrijp de specifieke situatie in het gat, en geschikt houd het gat schoon indien nodig, en het boorbeetje in de boringsinstallatie wordt niet toegestaan om zich krachtig tijdens het het boren proces terug te trekken.


3. Soms zullen meer overblijvende rotsslakken bij de bodem van het gat van de installatie van de kruippakjeboring worden verlaten, en het roterende deel van het zonderlinge beetje zal door de rotsslakken worden geblokkeerd, die zijn het sluiten productie zullen beïnvloeden.

 

Op dit ogenblik, is het noodzakelijk om samengeperste lucht te vervoeren, het gat schoon te maken opnieuw, en het DTH-hamerwerk voor een korte tijd te maken, en dan het centrale boringshulpmiddel opnieuw op te heffen.

Bartijd : 2020-11-14 10:52:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Contactpersoon: Miss. Anna

Tel.: 15511892512

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Xiaoshangdorp, Jinzhou-Stad, Hebei-provincie, China
Tel.:86--15511892512
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De machine van de de Boringsinstallatie van de waterput Leverancier. © 2020 - 2023 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.